فراخوان دومین همایش علوم انسانی قرآن‌ بنیان منتشر شد
04 مرداد 1397
فراخوان دومین همایش علوم انسانی قرآن‌ بنیان منتشر شد

«محسن حبیبی» عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر اجرایی این همایش در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، با اعلام این خبر گفت: دومین همایش علوم انسانی قرآن‌بنیان به همت دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

وی افزود: دو سال قبل تحول علوم انسانی را در مدار قرآن کریم از حیث مباحث و مطالعات مبنایی «چیستی، چرایی و چگونگی» مورد تضارب آراء و افکار محققان و اندیشمندان قرار دادیم و در دومین همایش بین‌المللی علوم انسانی قرآن بنیان، این موضوع مهم را با محوریت سه محور مهم: لوازم، روش‌ها و شاخص‌های علوم انسانی قرآن‌بنیان دنبال خواهد شد.

حبیبی درباره مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این همایش نیز یادآور شد: 31 شهریورماه آخرین مهلت ارسال چکیده آثار و 30 مهرماه نیز آخرین مهلت ارسال اصل مقالات است. تمامی مقالات باید از طریق ثبت‌نام در سامانه همایش به آدرسquran2.atu.ac.ir ارسال شوند.

دبیر اجرایی این همایش درباره زمان و مکان برگزاری این آئین اختتامیه این فراخوان اظهار کرد: اختتامیه این فراخوان 29 و 30 بهمن ماه در الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی واقع در بزرگراه چمران، پل مدیریت، خیابان علامه طباطبایی جنوبی برگزار می‌شود.

وی درباره نخستین دوره برگزاری این همایش نیز گفت: سال 95 نخستین دوره این همایش برگزار شد که در آن 30 اثر به اثر برگزیده انتخاب و چاپ شد و کتابی نیز با عنوان منابع و مآخذ علوم انسانی اسلامی نیز به چاپ رسید.

گفتنی است «بازشناسی و بررسی دانش‌های انسانی و معرفتی در راستای رونق به طرح تحول در علوم انسانی و زمینه‌ای برای تکوین تمدن نوین اسلامی» از جمله اهداف برگزاری این همایش است.