زمان بندی روز همایش

زمان بندی روز برگزاری همایش

28 بهمن 1397

پیش همایش در مرکز استراتژیک توسعه (رشد)

در روز شنبه ۶ بهمن ماه ۱۳۹۷ جلسه‌ای با موضوع بررسی موضوعات و مقالات دوره اول همایش علوم انسانی قرآن بنیان با حضور دکتر محسن حبیبی ، دکتر آکوچکیان ، دکتر مسترحمی و دکتر کاویانی برگزار شد.

09 بهمن 1397

اطلاعیه جدید دبیر علمی همایش (دکتر حمیدرضا بصیری)

فرصت ارسال مقالات کامل

01 بهمن 1397

دومین جلسه کمیته علمی همایش علوم انسانی قرآن بنیان

دومین جلسه کمیته علمی همایش علوم انسانی قرآنی بنیان در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد .

12 دی 1397

نکات قابل توجه همایش

پژوهشگران محترمی که اقدام به ارسال چکیده مقاله جهت شرکت در دومین همایش علوم انسانی قرآن بنیان نموده اند، لطفا به اطلاعیه های زیر توجه نمایند .

08 آذر 1397

مصاحبه دبیر علمی همایش با خبرگزاری فارس

دبیر همایش علمی پژوهشی علوم انسانی قرآن بنیان گفتمان‌سازی را یکی از اهداف مهم برگزاری این همایش برشمرد و گفت: از دور بعد همایش را به صورت بین‌المللی برگزار می‌کنیم.

14 آبان 1397

تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات تفصیلی

طی اطلاعیه جدید دکتر حمید رضا بصیری خبر از تمدید مجدد تاریخ های همایش علوم انسانی قرآن بنیان دادند

30 مهر 1397

فراخوان دومین همایش علوم انسانی قرآن‌ بنیان منتشر شد

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی از انتشار دومین فراخوان همایش علوم انسانی قرآن‌بنیان خبر داد.

04 مرداد 1397

اولین جلسه کمیته علمی همایش علوم انسانی قرآن بنیان ( لوازم، روش ها ، شاخص ها)

در این نشست علمی ریز موضوعات مرتبط با محور های همایش مطرح شده و هریک از اعضا نظرات علمی و اجرایی خود را بیان کردند...

دومین همایش علوم انسانی قرآن بنیان در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود

دومین همایش علوم انسانی قرآن بنیان؛ لوازم، روشها و شاخصها ۲۹ و ۳۰ بهمن سال جاری مطابق با ۱۸ و ۱۹ فوریه ۲۰۱۸ در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.